Uskrsna duhovna obnova

Bratovština Marijanski zavjet poznata je po svome Zavjetnom hodočašću koje već 5 godina prolazi cijelom Hrvatskom obuhvaćajući gotovo sva marijanska svetišta i stratišta domovinskog rata. Bratovština okuplja veliki broj Hrvatskih branitelja koji su voljni ulaziti u nove borbe za dostojanstvo čovjeka i domovine. Čast nam je pozvati vas na duhovnu obnovu Bratovštine Marijanski zavjet koja će se održati u Međugorju od 2. do 5. travnja 2020., pod geslom Bog zovne čovjeka: Gdje si? Post 3,9

Prijava se smatra potpunom tek nakon pojedinačno ispunjene prijavnice i uplate. Upute za uplatu dobit ćete elektronskom poštom.

Djeca mlađa od 7 godina, plaćaju samo cijenu prijevoza. (roditelji moraju ispuniti prijavnicu za svoju djecu pojedinačno)
Svi koji nisu u mogućnosti prijaviti se preko online prijavnice to mogu učiniti osobnim dolaskom u Razvojni centar Bratovštine ( adresa: ul. Nikole Tomašića 10 od 8 do 16 sati radnim danom ili po dogovoru).
Za sve ostale upite nazovite na: 095 741 3334 ili pišite na info@marijanskizavjet.hr

Sudjelovanje na obnovi moguće je isključivo uz predočenu akreditaciju koju daje organizator!
Osobe koje dolaze u svom aranžmanu (smještaj i prijevoz), moraju se prijaviti putem prijavnice zbog kapaciteta dvorane! Ovaj način prijave biti će moguć od 1.veljače 2020. ukoliko ostane slobodnog mjesta.

Prijeviti se može te na ovoj poveznici